LIMITPARTS’DAN HABERLER

LİMİTPARTS, SHAD MARKASININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU

SHAD, sektördeki 50 yılı aşkın deneyimiyle HONDA, BMW, KTM, TRIUMPH gibi önde gelen motosiklet markalarına koltuk ve çanta üretiminde kendini kanıtlamıştır.

SHAD, son yıllarda Terra çantaları, genişletilebilir X serisi çantalar ve SH36 yan çantalar gibi yenilikçi ürünleri ile uluslararası alanda birçok tasarım ödülü kazanmıştır. Motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik çözümler konusundaki üstün tasarım ve işlevselliği ile SHAD, sektörde öncü bir konuma gelmiştir.

Tüm SHAD ürünleri, firmanın merkezi olan Barselona'da titizlikle tasarlanmaktadır. 3P ve 4P, Click System depo üstü çantaları gibi özel tasarımlar, SHAD'ın ürün yelpazesinde önemli bir yer tutmaktadır.

SHAD, üretim aşamasındaki yüksek kalite standartları ve dayanıklılık özellikleri ile farklı motosiklet modelleri için hafif ve güvenilir ürünler sunmaktadır. Limitparts, Türkiye'de SHAD markasını başarıyla temsil ederek, motosiklet tutkunlarına en üst düzeyde memnuniyet sağlamayı hedeflemektedir.

LİMİTPARTS TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MOTOSİKLET SEYAHATİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

LimitParts 125 Motosiklet Bayisi ile Kıbrıs Seyahati Gerçekleştirdi! Türkiye’nin Her Yerinden Katılım Sağlayan Bayileri ile Kıbrıs’ta Kapalı Maraş ve Gazimağusa Gezisi Düzenlendi.

MXGP 2023 TÜRKİYE’DE!

MXGP 2023 Motokros Şampiyonasının Türkiye ayağı yarışı için Pit alanında BS Battery markamızla yerimizi aldık.

OTOMOBİL BAYİLERİ KIBRIS’TA!

LimitParts Otomobil Bayileri ile Mayıs 2023’te Kıbrıs Seyahati Düzenlendi.

MOTOBIKE İSTANBUL 2023


27-30 Nisan tarihlerinde 126.000'den fazla motosiklet kullanıcısının ziyaret ettiği Motobike İstanbul’da Limit Parts olarak tüm seçkin markalarımızla yerimizi aldık. Her yıl aynı coşku ve heyecan ile bizleri ziyaret eden tüm motosiklet sevenlerinin yoğun ilgisi için teşekkür ederiz. Motobike İstanbul 2024'te görüşmek dileğiyle.

HEIDENAU MOTOSİKLET LASTİKLERİ LİMİT PARTS'TA!

LİMİT PARTS 2023 KICK OFF TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu yıl 7. düzenlenen Limit Parts 2023 Kick-Off toplantısı 6-8 Ocak tarihleri arasında Antalya'da bulunan TUI Magic Life Masmavi Otel'de gerçekleştirildi. Changing The Game mottosuyla düzenlenen toplantıya Türkiye distribütörlüğü yaptığımız K&N Filters, BS Battery ve AFAM Group yetkililerinin Otomobil ve Motosiklet alanında vermiş oldukları eğitimler ve sürpriz hediyeli quizler ile oldukça eğitici ve keyifli geçti.

ESAN AKÜ LİMİT PARS'TA !

LİMİT PARTS ESAN AKÜ'NÜN İSTANBUL AVRUPA VE TRAKYA BÖLGESİ DİSTRİBÜTÖRÜ OLDU.



TURUNCU MOTOSİKLET TAKİP SİSTEMLERİ'NİN TÜRKİYE DAĞITICISI OLDUK!

Envepo Turuncu Motosiklet Takip Sistemleri'nin Türkiye dağıtıcısı olduğumuz haberini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bir Dünya Devi Daha Limit Parts'ta!

NGK Türkiye ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde, bugünden itibaren orijinal NGK ürünlerini de sizler için sunacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

JAPON DEVİ MIV FILTERS TÜRKİYE’DE!

Japon Motosiklet filtre Üreticisi MIV FILTER artık Türkiye’de.1970’li yıllardan buyana motosiklet filtreleri konusunda faaliyet gösteren firma, geniş ürün gamı ve üstün teknolojisi ile fark yaratmaktadır. Scooterlar'dan yol motorlarına , ATV lere kadar birçok büyük markaya OEM tedariği de yapan marka Limitparts tarafından temsil edilecektir.

LİMİT PARTS 2022 KICK OFF TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu yıl 6. düzenlenen LimitParts 2022 Kick-Off toplantısı 6-9 Ocak tarihleri arasında Antalya'da bulunan Sherwood Exclusive Lara Otel'de gerçekleştirildi. Digitalization mottosuyla düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu, Satış Temsilcileri, Muhasebe ve Finans, Depo ve Lojistik, Pazarlama departmanları katılım gösterdi.

DÜNYANIN 1 NUMARASI LİMİTPARTS'TA

50 yılı aşkın bir süredir , filtrasyon ve teknolojisinde endüstri lideri olan ve dünya çapındaki tüketiciler için binlerce araç uygulamasında performansı, korumayı ve uzun ömürlülüğü artıran ürünler sunan KN Filters artık Türkiye'de Limitparts tarafından temsil edilecek. 

1960'ların başında, iki motosiklet yarışçısı, Ken Johnson ve Norm McDonald (K&N), tozlu, kirli arazi ortamlarının talepleri altında performans gösterebilecek bir hava filtresi için çığır açan yeni bir fikir geliştirdi. Çok sayıda filtre ortamı türünü denedikten sonra, yağlı bir pamuklu tasarımın filtrenin yalnızca kirleticileri çok verimli bir şekilde yakalamasına değil, aynı zamanda yıkanmasına ve yeniden kullanılmasına da olanak tanıdığını keşfettiler ve orijinal K&N® High-Flow Air Filter™ doğdu. 

Hem yağ filtreleri hem de Hava filtreleri ile motosiklet kullanıcıları için üstün performans deneyimi sunan KN ürünlerini seçkin Limitparts noktalarında bulabilirsiniz.

DÜNYA DEVİ AFAM TÜRKİYE'DE!

Avrupa’nın dev zincir dişli üreticisi AFAM Limitparts güvencesiyle Türkiye’de. 1978’de Fransa’da “Racing to Performance” sloganıyla kurulan AFAM, uzun ömür, hafiflik, verimlilik ve güvenlik ilkesini benimseyerek yıllar içerisinde Dünya’nın birçok bölgesinde çeşitli yarış ekipleri ve önde gelen üreticilerin kullandığı bir Dünya markası haline gelmiştir. 80 den fazla motosiklet yarış disiplininde şampiyonlukları elinde bulunduran AFAM, yarışlardan aldığı bilgi birikimi yol versiyonu motosikletlere yani pistlerden caddelere indirmektedir. 

9-10 AĞUSTOS ROAD SHOW GÜNLERİ'NDE BULUŞUYORUZ!


EBC Brakes 2021 Kataloğu Yayınlandı

EBC Brakes 2021 kataloğu yayınlandı kataloglarımız sayfasından güncel kataloğumuza ulaşabilirsiniz.

LIMITPARTS 2021 KICK-OFF TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

LimitParts 2021 Kick-Off toplantısı 4-6 Ocak tarihleri arasında Cunda Adası'nda bulunan Mola Cunda Otel'de gerçekleştirildi. Rainbow Effect mottosuyla düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu, Satış Temsilcileri, Muhasebe ve Finans, Depo ve Lojistik, Pazarlama departmanları katılım gösterdi.

Limitparts ISON Filters'ın Türkiye Distribütörü Oldu!

Avrupa'nın en çok tercih edilen motosiklet filtresi olan ISON Şimdi Türkiye'de

- %100 Motosiklet Filtresi
- Geniş ürün Yelpazesi
- Rakipsiz Performans

Motul Mc Care Bakım Günleri Etkinliği 16 Ağustos’ta Bandırma Motoon’da

Limitparts, BS Battery Türkiye Tek Yetkili Distribütörü oldu.

Bünyesinde Motul, Sparco, Brembo, Polini, Hiflo, JT, OJ, Auvray , CGM, TJ Marvin gibi markaları barından Limitparts ürün gamını BS Battery ile genişletiyor.

Limit Parts Motul Güney Marmara Bölge Distribütörü oldu.

Limit Parts Motul Güney Marmara Bölge Distribütörü oldu.

Limitparts , PHOTON markasının Türkiye Motosiklet Distribütörü oldu.

Aydınlatma sistemleri konusunda üstün bir teknolojiye sahip Alman markası PHOTON'u sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Standart halojen ampüllerden başlayarak en üst seviye LED'lere kadar çok geniş bir yelpazede uzun ömürlü ve güvenilir ürünleri ile PHOTON sizlerin kullanımına sunulacak.

ÜST

E-BÜLTEN

Kampanya ve haberlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için e-bültene kayıt olun.


 

Hangi Hizmeti Vermektesiniz?

 

X